top of page

Hei!

kjersti.jpg

Jeg heter Kjersti, jeg er 46 år, gift og har to jenter på 19 og 21 år. Jeg har hatt hund fra jeg var ganske liten. Reisen i forståelse av hund som dyr, art og individ har vært lærerik, og vil nok aldri stoppe. Jeg har alltid hatt et ønske om å jobbe med dyr og spesielt hund, men har brukt litt tid på å finne ut av min vei i den retning. Jeg startet på slutten av 90-tallet med å jobbe på både kenneler og noen år som instruktør, men så kom jentene og hovedfokuset var å være mamma. Jeg tok instruktørutdannelsen 2017-18 og trodde fortsatt det var den veien jeg skulle gå, men så møtte jeg en hestemassør og obersverte behandlingen han ga hestene, og dermed var interessen for fysikalsk behandling av dyr vekket. Jeg startet med hundemassasjeutdannelsen i 2019 og etter det har ønsket om å lære mer bare blitt større. 

Jeg har i alle år hatt mest fokus på hverdagslydighet og har hatt et ønske og mål om en harmonisk hund i hverdagen. Vi har hatt flere labradorer, men også en nydelig hovawart. Jeg forsøkte meg i lydighetsringen med hoffen, men det ble for skummelt og konkurranselysten ble helt borte. Jeg har dog trent jevnt og trutt med alle hundene og de siste årene har et ønske om å trene mer målrettet vokst frem igjen. Jeg er i dag aktiv i Drammens Brukshundklubb og konkurrerer i rallylydighet med begge våre islandske fårehunder, så får vi se om jeg kommer meg inn i lydighetsringen igjen :)

Utdannelse

2023 -

London College of Animal Osteopathy

 

Online studie  i osteopati med praktiske øvelser og samlinger underveis.

2022

Klinikk Soleo AS

Fysio og rehabiliterings utdannelse, som innebærer blant annet sykdomslære, treningslære, og behandling med osteopatiske teknikker. Dette inkluderer også lasersertifisering i terapeutisk laser.

2019-2020

Nordisk Hunde-massasjeskole AS

Hundemassasjeutdannelse med stor vekt på anatomi, fysiologi, ulike manuelle behandlingsteknikker:

Massasje, dybdemassasje, mobilisering/stretching, bindevevsmassasje, bindevevsmobilisering og palpering

2017-2018

Lundqvist Hundeskole

Instruktørutdannelse bestående av tre moduler, hundetrener, atferdskonsulent og instruktør.

918 88 284

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page