top of page

Hei!

379135937_6737497139645207_6089475405373785815_n.jpg
mocast-01.png

Jeg er Mona.

Jeg er 58 år, gift og to gutter på 22 og 23 år.

Jeg har alltid vært interessert i hund. Jeg har vokst opp med hund og alltid vært svak for og opptatt av dyr.

Konkurranse lydighet er min greie og har alltid vært fascinert av det. Da jeg endelig fikk mulighet til å kjøpe min egen hund (groenendael), sprakk den boblen, jeg fikk ikke til noe med den hunden.

Charlie var en mester i å stikke av, knepp av båndet og han var vekk 😊 Han var vakker da, NUCH.

Han var en fantastisk hund, han ble 13 år og jeg kom meg aldri ut i en konkurranse ring.

Jeg hadde da fått to flotte barn, det var ikke mye tid til hund, men savnet var intenst. Nesten ett år uten hår i matpakka.

Da kom Caesar (Tervueren) inn i livet mitt.

Han var 4år og omplassert fra en familie, perfekt. Han hadde vært startet i klasse 1. Kort fortalt, endelig ble drømmen min til virkelighet, vi kom oss opp til Elite som det het den gangen. Det var fryktelig tungt å miste han, han ble syk i en alder av 10 år.

Siden har det gått slag i slag, jack russel (Tozzi) elite, nr 16 og prøvehund i NM (fryktelig stolt av det) Nå er han 12 år.

Måtte selvfølgelig prøve border collie (BC), ikke tro at BC fører deg til topps, sånn er det IKKE, det har vært beinhard jobbing.

Jubel og jeg har mange meritter sammen, flere NM finaler, 3 plass 2021, 2 Nordiske Mesterskap, VM 2019 Tsjekkia 5 plass kvalik og finaleplass nr 15.

Hun blir nå 10 år, fortsatt helt jobbegal.

Ny BC er i gang med opptrening.

 

Jeg holder kurs i konkurranse lydighet og tar også privat timer.

 

Jubel har artrose i venstre skulder. Det var grunnen til min interesse for utdanningen som fysio- og rehabterapaut, jeg ville lære mer om dette temaet og lære hvordan jeg kan gjøre livet bedre for mine veldig aktive hunder.

Jeg har virkelig lært hvor viktig det er å ta en sjekk og gjennomgang innimellom på aktive hunder, riktig trening og oppbygging av muskulatur.

Utdannelse

Center for Dyreterapi

Klinikk Soleo AS

Myofacia hos hund

Fysio og rehabiliteringsutdannelse, som innebærer blant annet sykdomslære, treningslære, og behandling med osteopatiske teknikker. Dette inkluderer også lasersertifisering i terapeutisk laser.

Din Beste Venn

Intruktørutdannelse. 8 helger med 120 timer undervisning.

924 12 132

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page